ExtractNow 4.58

Veel mensen werken met Winzip of met Winrar. Met voorgenoemde tools pakken we ZIP, RAR en andere gecomprimeerde bestanden uit of pak je juist in. Maar deze twee ZIP-tools zijn misschien wel gratis te gebruiken voor het bestanden comprimeren…. maar ze zijn zeker geen Freeware.

ExtractNow

De uitpak tool ExtractNow stelt jou in staat om meerdere archieven / zip bestanden tegelijk uit te pakken met één klik op de muisknop. Het extract / unzipt bestanden sneller en eenvoudiger. ExtractNow ondersteunt de inpak formaten ZIP, RAR, ACE, IMG, IMA, IMZ, ISO en BIN. Het kan alleen geen bestanden inpakken en is om die reden geen vervanger voor andere uitpak en inpak tools zoals Peazip of Winzip. Maar wanneer je vaak en veel ingepakte / archived bestanden ontvangt dan zal ExtractNow jou veel tijd besparen.

Uitpak freeware

Zip utility freeware
zip rar freeware
7-ZIP
Tar Zip Freeware

Unzip software freeware
peazip RAR

Wel even opletten bij de installatie van ExtractNow want je krijgt hierbij de software IMVU, een 3D graphical instant messaging (je kunt het zien als een kleine Second Life kloon), maar die hoef je natuurlijk niet verplicht te installeren.

Vorige versies:
ExtractNow 4.58 – december 2010
versie 4.50 – september 2010
versie 4.40 – mei 2010
versie 4.39 – augustus 2008
Extract Now 4.15 – april 2006

Download de handige en nieuwste Extractnow hieronder voor XP, 2000, 2003, Windows vista en Windows 7.

Share

Gerelateerde Artikelen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *