JetAudio 8.0.8

Ben jij op zoek naar een mediaplayer waarmee je de meest gangbare mediabestanden kunt afspelen, maar ook audio-cd’s mee kunt rippen, cd’s kunt branden, tags van de audio kunt bewerken, etc.?

JetAudio

Met JetAudio haal je echt een veel-kunner in huis. Deze mediaspeler heeft vele handige functionaliteiten. JetAudio kan rippen, audio afspelen, audio op een cd branden en audio bestanden bewerken. De mediaspeler JetAudio is verkrijgbaar in 2 versies en dit zijn de basic en de plus versie. JetAudio Plus heeft meer functies maar deze versie is niet gratis, JetAudio basic is de freeware versie en dus wel gratis.

JetAudio Functies

JetAudio 7 kan CD’s rippen, met andere woorden… deze gratis player kan een Audio CD omzetten naar Mp3 bestanden. Met Jet-Audio kun je audiobestanden converteren naar een ander formaat.

Ook kun je dit programma voorzien van andere skins en dus het uiterlijk van deze tool aanpassen naar iets dat jou het meest aanspreekt.

En deze freeware tool is compatible met de MCE (Microsoft Media Center) Remote control / de MCE afstandsbediening. Dus vanuit je luie stoel kun je deze mediaplayer met de afstandsbediening bedienen.

Jet audio basic

De gratis variant heeft Jet Audio Basic. Voor de andere versie moet je betalen, deze versie heet JetAudio Plus VX. De Plus versie bevat ook functionaliteit voor video encoding, een sound effects pack, een application pack en nog wat meer functies.

Cowon jet audio

Zoals Apple iTunes heeft gemaakt dat goed aansluit op hun eigen iPod en iPhone… zo heeft Cowon Jet Audio gemaakt. Cowom maakt echter ook MP3 en MP4 spelers zoals COWON A3, COWON Q5W, iAUDIO 6, iAUDIO 7, iAUDIO X5, COWON D2, Cowon iAudio D2, etc. Maar ook voor deze software geldt dat Jet Audio ook gebruikt kan worden door mensen die geen MP3 of MP4 apparaat van Cowon hebben.

Jet audio freeware

Ja Jet Audio is freeware, tenminste de Basic versie wel. De Plus VX versie is geen freeware en hiervoor moet je betalen als je deze wilt downloaden. De kosten voor JetAudio Plus VX liggen rond de 15 euro.

Jetaudio demo video

Zie hieronder een eenvoudige video demonstratie van JetAudio. De voiceover is in het engels, maar dit is voor de meeste mensen goed te volgen vermoed ik.

JetAudio werkt goed onder Windows 2000, Windows 9x, Windows Vista, Windows XP en nu ook met de nieuwste Windows 7.

Download de nieuwste versie van JetAudio Basic hieronder, versie 8.0.8 (sinds oktober 2010).

Share

Gerelateerde Artikelen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *