ShareAza 2.5.4.0

P2P – Pear to Pear is een naam voor een techniek waarmee mensen bestanden kunnen uitwisselen, bestanden kunnen delen. Er zijn hiervoor diverse netwerken beschikbaar. Met onderstaande gratis tool kun je bestanden delen over meerdere netwerken.

ShareAza

“Het uiterlijk van ShareAza is aantrekkelijk en de mogelijkheden zijn geweldig. Misschien wel het beste download programma!”, zo schrijft een andere website over dit P2P-programma. Een sterk punt aan Shareaza is dat het gebruik maakt van vier netwerken in plaats van slechts één. ShareAza werkt namelijk met zowel Gnutella 1, Gnutella 2, met Edonkey als ook met het bekende netwerk Bittorrent (net zoals uTorrent). ShareAza bevat gelukkig ook geen spyware of andere ongewenste bij-software. Het is echter ook wel een heel uitgebreid programma en daarom is ShareAza minder geschikt voor de beginner.

Of was je op zoek naar Kazaa Lite? Ook dat is een bekende P2P oplossing.

Shareaza Updates

De huidige versie 2.5.4.0 bevat geen hele spannende vernieuwingen, eigenlijk alleen bugfixes en DC++ ondersteuning (nog in experimentele fase). Versie 2.5.3.0 is alweer van juni 2010. De versie hiervoor, Shareaza 2.4.0.0, is alweer van een jaar geleden (oktober 2008). De 2.4 versie had vele vernieuwingen in zich. Zo was het programma nog beter te gebruiken op Windows Vista machines. Ok kreeg je bij het programma een torrent wizard en een verbeterde IRC module om met andere downloaders te chatten. De nieuwste versie, ShareAza 2.5.1.0, is helaas minder vernieuwend. Het gaat bij de nieuwste versie alleen om bugfixes.

Dus ben jij een fanatieke downloader en heb je behoefte aan een extra en gratis download hulpmiddel? Download dan ShareAza, de nieuwste versie. Let wel op, download Share Aza alleen van Sourceforge (net zoals deze site dat doet) en niet van bepaalde NEP-sites waar je ook deze tool kunt downloaden, echter hier krijg je dan ongewenste software bij. Download hieronder veilig versie 2.5.4 van ShareAza.

Share

Gerelateerde Artikelen:

  • Geen gerelateerde artikelen gevonden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *