WinUtilities Free Edition 10.0

Tijd om eens wat ruimte op de harde schijf vrij te maken en ook jouw systeem snelheid te verhogen?

WinUtilities Free Edition

Met de software WinUtilities Free Edition heb je een combinatie van systeembeheer tools in handen. Alles samen gebracht in een overzichtelijke en prettige gebruikersinterface. WinUtilities is een multi-functioneel systeem beheer en optimalisatie suite voor Microsoft Windows computers. Deze verzameling tools stelt je in staat om jouw computer weer te laten knallen qua snelheid, de beveiliging op te krikken, de instellingen aanpassen en verbeteren en het naar eigen smaak en wens jouw schermen in te delen / op te zetten. De Register Cleaner zorgt ervoor dat jouw systeem weer meer stabiel wordt door slechte registry elementen te verwijderen die onstaan bij installeren en de-installeren van software. De Registry Optimizer in dit programma defragmenteert en bouwt het register opnieuw op zodat de PC weer soepel en snel gaat werken. Het programma bevat ook een paar krachtige tools om jouw harde schijf op te schonen en ook te optimaliseren. De tools verwijderen onnodige en verloren bestanden waardoor de schijf weer ruimte heeft en dus beter zijn werk kan doen. En met de Memory Optimizer zorg je ervoor dat jouw RAM geheugen optimaal wordt gebruikt door geheugen blokken vrij te maken zodra je een programma stopt met gebruiken (vaak blijven programma’s ook nadat ze gesloten zijn toch nog geheugen gebruiken).

WinUtilities Review Youtube

WinUtilities Free Edition is, zoals de naam al aangeeft, geheel gratis. Je kunt het programma eenvoudig installeren, maar net zo eenvoudig ook weer deinstalleren. De review mensen van CNET raden dit programma aan omdat ze over het geheel zeer te spreken zijn. Een aanrader dus.

Versie 10 bevat sterk verbeterde opschoon modules, systeem optimimalisatie modules, een verbeterde opstart opschoon module, een service manager module + diverse bugs verholpen. In versie 9.91 enkele bug fixes waaronder een bug in de registry cleaner module. In de versie 9.82 enkele bug fixes, met name in relatie tot Windows 7. Versie 9.64 kreeg een verbeterde register defragmentatie en betere registry cleaner.

Download hieronder gratis de freeware tool WinUtilities Free Edition 10.0 van april 2011 (vorige versie was 9.96 van januari 2011).

Share

Gerelateerde Artikelen:

  • Geen gerelateerde artikelen gevonden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *