Maxthon 3.0.20.4000

Hieronder een zogenaamde wrapper webbrowser. Een internet browser die als een schil om de software Internet Explorer heen zit.

Maxthon

De web browser Maxthon is een alternatieve internetbrowser met een aantal eigen specifieke functies. Maxthon is niet echt een zelfstandige browser maar een, wat ze noemen, “wrapper”. Deze browser zit eigenlijk als een buitenschil om Internet Explorer heen. Dus het freeware browser programma maakt gewoon gebruik van de interne techniek van IE (Internet Explorer) om een website te laten zien. Maar Maxthon heeft dus wel een eigen interface / uiterlijk met allerlei extra functionaliteit en het is een zeer snelle browser.

Maxthon (en geen Maxton) is verder ook gewoon een gratis browser zoals Firefox, Explorer, Opera, Safari, etc. Maar deze internet verkenner heeft ten opzichte van de andere browsers een aantal leuke toevoegingen, bijvoorbeeld:
– diverse Skins beschikbaar, bepaal zelf het uiterlijk
– zelf de toolbar helemaal instellen
– eigen hotkeys instellen
– diverse extra plugins beschikbaar
– ingebouwde advertentie scanner (een Ad Hunter) voor tegenhouden ongewenste reclame
– navigatie via mouse gestures (maak vormen met muis voor functies)
– sneller surfen
– formulier invul assistent, magic fill

Check ook de andere browser van hetzelfde ontwikkelteam, Maxthon Classic.

Download hieronder Maxthon 3.0.20 build 4000, de nieuwste versie sinds februari 2010. Recente updates zijn cookie synchronisatie, herordenen van tabs via drag en drop, proxy optie, pagina zoom, meer mouse gestures, een betere popup blocker, etc. Bij eerdere versies ging het met name om bug fixes, een safebox, crash blocking, een privacy mode en een zogenaamde URL Safety toevoeging voor veilig surfen.

Share

Gerelateerde Artikelen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *