VSO Image Resizer 4.0.3.6

Jij wilt foto’s snel bewerken? Zoals een foto verkleinen, vergroten, afknippen, kleuren aanpassen?

VSO Image Resizer

Met foto bewerkingsoftware VSO Image Resizer kun je zeer snel vele afbeeldingen een stuk kleiner maken. Het gratis pakket van VSO Software is perfect want met dit programma kun je een hele serie foto’s in één keer verkleinen met een paar eenvoudige stappen. Ook kun je de foto’s voorzien van een watermerk zodat je ongewenst gebruik door externen minder aantrekkelijk kunt maken. Er is echter wel een “maar”, het programma biedt veel mogelijkheden en zodoende is het niet direct geschikt voor de beginnende gebruiker. VSO Image Resizer biedt een overzichtelijk scherm direct bij opstart, je merkt echter al snel dat er vele opties zijn en dit kan complex overkomen.

Gratis foto’s bewerken

Voor het verkleinen van diverse foto’s en afbeeldingen zijn natuurlijk heel veel programma’s beschikbaar. Een paar foto bewerking software pakketten zijn zeer bekend. Adobe Photoshop is bijvoorbeeld een bekende, of Paint Shop Pro. Maar deze zijn niet gratis. Maar VSO Image Resizer biedt wel een gratis oplossing voor het aanpassen van de afmetingen van foto’s. Deze afbeelding verkleiner / vergroter geeft na afloop van het proces wel een mooie samenvatting van bijvoorbeeld de hoeveelheid bespaarde kilobytes en de snelheid van omzetten.

Image resizer 4

In de nieuwste versie, VSO Image Resizer 4, zijn vele verbeteringen doorgevoerd. Zo zijn diverse vele verzoeken / suggesties van gebruikers verwerkt in de laatste release. Zo is het mogelijk om deze versie 4 te installeren naast de eerdere versie 3. Je ziet in 4 wel een preview van de aangepaste afbeelding, dit was bij de eerdere versies een groot gemis. Aangepaste afbeeldingen per e-mail versturen. Je kunt de tekst van het watermerk opmaken. Profielen exporteren en er een backup van maken. En meer.

Een andere goede tool voor foto bewerking is Picasa, een gratis fototool van Google.

VSO Image resizer is geschikt voor Windows 2000, Windows XP, Vista en Windows 7 en is daarnaast volledig Freeware. Ben je een ervaren gebruiker wat betreft fotobewerking, download dan snel deze handige foto tool, VSO Image Resizer, laatste versie is 4.0.3.6 (februari 2010).

Share

Gerelateerde Artikelen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *