Goedkope hosting in België

Goedkope hosting vinden in België is nog niet zo gemakkelijk. Zeker niet als de gebruikerservaringen ook nog positief moeten zijn, volgens websites als ispgids.com.

Gelukkig is er wel goedkope hosting te vinden in België, zoals de 2 voorbeelden hieronder.

123-Webhost.be
Hier heb je al hosting vanaf 15 euro per jaar. Geen geld voor een pakketje met o.a. 3 GB traffic en 200MB opslag. Ruim voldoende voor een redelijke website, eventueel met een mySQL database. Je beschikt over je iegen controle paneel. Je kunt maximaal 5 domeinen op dit complete pakket draaien.

Futureweb.be
Ook hier goede beoordeling en goedkope paketten. Voor 15 euro (excl. 10 setup kosten) heb je al 2000MB opslag en onbeperkt verkeer, op basis van Fair Use. Ook hier heb je de beschikking mySQL databases, een onbeperkt aantal email adressen en (tegen een kleine meerprijs) meerder domeinen op hetzelfde goedkope hosting pakket.

Let goed op tijdens je keuze voor goedkope hosting in België (en Nederland ook natuurlijk). Er worden vaak goedkope pakketten aangeboden met maar 100 of 200mb verkeer. Dat is zeer weining. De extra MB’s die je maandelijks gebruikt, worden vaak aan hoge prijzen achteraf gefactureerd. Zo kan het ineens een dure hoster worden. Lees dus altijd goed de voorwaarden en details door, voordat je in zee gaat met een provider.

Heb jezelf goede ervaring met een goedkope Belgische hosting provider, laat dan hieronder een berichtje achter.

 Goedkope hosting in België

Share

Gerelateerde Artikelen:

  • Geen gerelateerde artikelen gevonden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *