Dropbox 1.1.23

Op zoek naar een opslagdienst waarbij je bestanden met anderen kunt delen en dat ze gesynchroniseerd blijven?

Dropbox

Dit is een oplossing voor het online opslaan van bestanden en te zorgen dat deze over meerdere computers gesynchroniseerd blijven. De software Dropbox is onderdeel van een online opslag service die het uploaden en downloaden faciliteerd en zorg draagt voor het synchroniseren van de laatste versies. De online dienst kan ook gewoon gebruikt worden voor mensen zonder dropbox, die kunnen dan alleen spullen downloaden. Deze gratis software is beschikbaar voor Windows, Mac OS X, Iphone, Android, Linux, iPad, Windows mobile en voor BlackBerry toestellen.

Gratis Dropbox

Een free / gratis account bij Drop Box geeft de gebruiker 2GB opslagruimte. Je kunt meer ruimte kopen, 50 GB voor 10 dollar en 100GB voor 20 dollar per maand. Dropbox is dus volledig gratis totdat je behoefte krijgt aan meer opslag dan de geboden 2 gigabyte.

Dropbox Portable

Er was ook een Dropbox Portable versie. Deze versie kon je bijvoorbeeld op een USB stick installeren. Maar let op! Deze versie bestaat niet meer. Dropbox heeft besloten om de portable versie niet meer aan te bieden. Er zijn nog wel diverse alternatieven die onstaan zijn uit een initiatief van enthousiaste gebruikers. Een oplossing die lijkt te werken (maar dan alleen voor mensen met redelijk wat kennis van computers) is DropboxPortableAHK / Dropbox Portable AHK van Ibraheem Z.

Dropbox Download

Zie je deze handige tool en de gratis 2 GB online opslag ruimte wel zitten? Download dan hieronder de meest recente Windows ! versie van Dropbox, versie 1.0.28. Het is volledig gratis.

Share

Gerelateerde Artikelen:

  • Geen gerelateerde artikelen gevonden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *