BitTorrent 7.2.1

Ben je een voorstander van op eerlijke wijze bestanden delen met anderen?

BitTorrent

Voor het downloaden van torrents (torrentbestanden) heb je met BitTorrent een geschikt programma. BitTorrent is een lichtgewicht torrent-client dat gratis is. Dit programma doet wat het moet doen, heel snel downloaden. Deze freeware heeft veel weg van uTorrent en heeft een zeer eenvoudige interface, snel aan de slag dus. De software is prima geschikt voor Windows XP, Vista, 7 en Wine. Deze BitTorrent software client, evenals het maken / downloaden en delen van torrents is volledig gratis. Er is geen abonnement / inschrijving of lidmaatschap nodig.

Andere torrent freeware

Eigenlijk is momenteel de meest bekende wel uTorrent (spreek uit als mutorrent):
download uTorrent
Dan is er ook nog Bitcomet en BitTornado.

BitTorrent vs uTorrent

Volgens een aantal gebruikers is BitTorrent sneller met downloaden. Echter anderen stellen dat er meer aanbod is via uTorrent en dit ook weer resulteert in snellere downloads. De programma’s uTorrent en BitTorrent zijn wel ongeveer even groot qua bestandsgrootte. Veel mensen vinden het gebruik van uTorrent meer gebruikersvriendelijk. Expert gebruikers vinden juist BitTorrent prettiger vanwege de mogelijkheden.
Probeer het dus eens zelf! Zowel uTorrent als BitTorrent zijn beiden gratis en je kunt ze beiden installeren en dan om en om proberen.

Beste bittorrent programma?

Helaas lopen de meningen hierover uiteen. Ook is dit erg afhankelijk van wat jij precies met de software gaat doen en wat je van een bittorrent programma verwacht. En het kan zelfs afhankelijk zijn van de hardware die jij gebruikt. Zo blijkt uTorrent zeer goed te werken (ten opzichte van andere torrent tools) op oudere computers, minder snelle computers. Voordeel van Azureus is bijvoorbeeld de mogelijkheid deze uit te breiden met plugins.

Lijkt Bit-Torrent als software jou de beste keuze en wil je deze gratis hebben? Download hier dan de nieuwste versie van BitTorrent helemaal kostenloos.

Share

Gerelateerde Artikelen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *