CCEnhancer 2.1

Gebruik je CCleaner en wil je deze tool qua mogelijkheden uitbreiden? Dat kan met deze uitbreiding.

CCEnhancer

Mogelijk ben je al bekend met de freeware CCleaner, en misschien zelfs al een gebruiker? Met CCEnhancer kun je C-Cleaner nog verder uitbreiden en ondersteuning toevoegen voor een extra 270 programma’s. CCenhancer is geen zelfstandig werkend programma, het is een extentie en je moet hem dus installeren nadat je Ccleaner hebt ge├»nstalleerd. De tool gebruikt het WinApp2.ini systeem dat in CcCleaner zit ingebouwd om nieuwe regels en definities voor programma’s toe te voegen. Door “download latest” te klikken worden steeds de allernieuwste toevoegingen gedownload en aan de opschoon tool toegevoegd.

CCEnhancer 1.4

De uitbreiding op CCleaner wordt steeds geupgrade en inmiddels een verouderde versie is CCEnhancer 1.4. Versie 2.1 is de huidige versie en 2.2 is in ontwikkeling, echter dit is momenteel nog een Beta versie. Download hieronder 2.1. Heb je nog steeds 1.4 dan is het tijd om te upgraden!

CCEnhancer download

Download hieronder de meest recente versie van CCenhancer. Vergeet niet dat Ccleaner al geinstalleerd moet zijn voordat je CCleaner – enhancer kunt starten. En ook heb je Microsoft .NET Framework 3.5. nodig. Probeer anders gewoon deze freeware te installeren, je krijgt dan automatisch melding als het framework ontbreekt op jouw systeem.

Share

Gerelateerde Artikelen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *