IETester 0.4.4

Test website in diverse Explorer versies.

IETester

Een leuke tool om een website in verschillende Internet Explorer versies te testen. IETester staat natuurlijk voor Internet Explorer Tester. Met deze gratis test tool is het mogelijk om jouw nieuwe of bestaande website in Internet Explorer 5.5, explorer 6, internet explorer 7, IE 8 en in IE 9 (preview) te bekijken en dus te testen. Het is een kleine ramp voor webdesigners en webbouwers…. al die verschillende browsers en de door jou gemaakte website moet overal goed op werken. Met IE-tester alvast een gedeeltelijke oplossing.

Je kunt de websites in alle facetten van IE testen waaronder de render-wijze (CSS, HTML) en de werking van Javascript in de pagina’s.

IEtester ie9

Het fraaie is dat je met deze tester al kunt werken met Internet Explorer 9, de nieuwste versie van deze browser. Dus wil je met IEtester IE9 als browser testen dan is dit gewoon mogelijk. Ook de huidige versie van Internet explorer zit in deze tester.

test website internet explorer 6

Dit is natuurlijk voornamelijk het ideale hulpmiddel van webdesigners, web ontwikkelaars, website bouwers, ontwikkelaars van websites en homepages. Met name deze groep mensen heeft natuurlijk geen oude explorer meer staan zoals IE6. Maar hoe test je de website dan in Internet Explorer? Met IEtester.

Test website internet explorer 7

Ook internet explorer is momenteel niet langer een recente browser, dat is IE8 (stabiel) en IE9 (beta) inmiddels. Dus het testen van jouw website in Internet Explorer 7 is lastig als de browser is geupdate naar versie 8. Dus ook om de test in IE7 uit te voeren kun je IEtester gebruiken.

Helaas bevat de tester niet de mogelijkheid om gelijk ook te kijken hoe de website eruit ziet in Firefox, Opera en Safari. Het is dus niet helemaal een cross browser tester. Als we freeware tegenkomen waarmee dit wel kan dan zullen we deze gelijk online zetten.

IEtester vista

Ja deze freeware tool werkt ook goed onder Vista. Sterker nog, IETester werkt sinds versie 0.3.5 ook in Windows 7, de opvolger van Vista. Verder werkt het programma probleemloos onder Windows XP en de freeware is ook beschikbaar in het Nederlands. Download snel deze handige tool.

Share

Gerelateerde Artikelen:

  • Geen gerelateerde artikelen gevonden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *